För dig som är arbetslös

Inkomstförsäkring

Som medlem i Säljarnas har du automatiskt en inkomstförsäkring. Den är till för att ge dig ökad ekonomisk trygghet om du blir ofrivilligt arbetslös. En basförsäkring ingår i ditt medlemskap och kan ge ersättning upp till 80 procent av en månadsinkomst på 50 000 kronor i upp till 60 ersättningsdagar (cirka tre månader). Vill du öka antalet ersättningsdagar kan du teckna en förmånlig tilläggsförsäkring.

Bra att känna till om inkomstförsäkringen

När du blir arbetslös ska du anmäla detta skriftligt till försäkringsbolaget Bliwa för att söka ersättning från inkomstförsäkringen.

Här finns ansökan om ersättning, andra blanketter och villkor.

Reducerad medlemsavgift

Är du arbetslös på 100% kan du i efterhand få tillbaka hälften av medlemsavgiften som förskottsbetalning på dina kommande medlemsavgifter.

Ansökan om reducerad medlemsavgift

Egen jurist

Om du blir uppsagd på oklara grunder eller om du hamnat i en tvist med din arbetsgivare hjälper våra jurister dig. De har specialkompetens inom försäljning och marknadsföring och är väl förberedda att hjälpa dig i din vardag. Samma jurister står också vid din sida om ditt ärende skulle drivas ända upp i domstol.

Logga in och kontakta din jurist direkt.

Jobbmöjligheter

Ditt medlemskap i Säljarnas ger dig många bra tillfällen och verktyg för att öka dina chanser att få ett nytt jobb. Vårt samarbete med Inhouse ger dig möjligheten att registrera ditt CV hos Inhouse, söka lediga tjänster  i deras jobbank samt ta del av deras professionella karriärvägledning.

Du kan också anmäla dig till de nätverkande event och aktiviteter som Säljarnas regelbundet arrangerar. Alla sådana evenemang hittar du i vårt kalendarium.

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.