För dig som är senior

Vi vill att du ska fortsätta trivas hos oss och ha nytta av förbundet även när du inte längre är yrkesverksam. Därför erbjuder vi dig att stanna hos oss som seniormedlem till ett reducerat pris. Som seniormedlem behåller du nätverket av gamla säljkollegor, håller dig uppdaterad om branschen genom medlemstidningen Säljaren och har fortfarande tillgång till Säljarnas förmåner och rabatter.

Nätverk och branschnyheter

Som seniormedlem är du kvar i din avdelning, får kallelser till möten och behåller medlemstidningen Säljaren med de senaste branschnyheterna. Genom ditt seniormedlemskap får du även ett seniornätverk på köpet, dvs. en hel del gamla kollegor som jobbat inom samma bransch och som i flera av våra avdelningar träffas då och då för att lyssna på föredrag och äta något gott ihop.

Rabatter och förmåner

Med ditt seniormedlemskap kan du fortfarande tillgodogöra dig Säljarnas rabatter och förmåner. Vi erbjuder också förmånliga försäkringsalternativ för seniorer och egen jurist för frågor och problem som ligger kvar sedan den yrkesverksamma perioden.

Läs mer om dina försäkringsalternativ.

Medlemsavgift som senior

Medlemsavgiften är 57,50 kronor per månad, eller 690 kronor om året.

Här kan du läsa mer om hur du betalar din medlemsavgift.

Mer information om dina rabatter och förmåner hittar du här och i kalendariet  kan du se vilka eventuella senioraktiviteter som är på gång!

Villkor för seniormedlemskap

Aktiv medlem som till följd av ändrad yrkesverksamhet inte längre uppfyller krav för aktivt medlemskap, eller som på grund av pensionering eller sjukdom slutar arbeta, har rätt att kvarstå i förbundet som seniormedlem. Medlem som övergår till annan facklig organisation äger inte rätt att kvarstå som seniormedlem i förbundet.

Ditt seniormedlemskap börjar gälla månaden efter att din ansökan har godkänts.

Ansök om seniormedlemskap genom att fylla i formuläret nedan:

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.