Best Western Hotels

 

 

Tel: 020 - 792 752

Best Western Hotels är världens största hotellkedja med över 4 000 hotell i 80 länder. Du som är medlem i Säljarnas Riksförbund har 15 procent rabatt på logi* och 10 procent rabatt på konferenslokaler.

Fakta

Best Western Hotels & Resorts, vars huvudkontor ligger i Phoenix, USA, grundades 1946. Best Western Hotels & Resorts har idag drygt 4 000 hotell, i över 100 länder.

Best Western Hotels & Resorts har funnits i Skandinavien sedan 1980 när det första hotellet anslöt sig i Danmark. Det skandinaviska kontoret bildades 2015 när de tidigare svenska, norska och danska dotterbolagen slogs samman till en organisation. Även våra hotell på Island och Åland är en del av det skandinaviska kontoret.

I Skandinavien har vi över 100 hotell verksamma under Best Western varumärke vilka arbetar med att se till våra gäster får bekväma sängar, bra service och den kvalitet som Best Western Hotels & Resorts har satt upp. Eftersom varje hotell ägs och drivs privat, erbjuder de alltid gästen olika karaktär och personlighet.

  • Fritt WiFi
  • Rökfria hotell
  • Fri tillgång till kaffe och te
  • Miljöcertifiering

Du som är medlem i Säljarnas Riksförbund har 15 procent rabatt på logi* och 10 procent rabatt på konferenslokaler. Rabatten gäller vardagar (söndag-torsdag) och i mån av plats på samtliga Best Western Hotels & Resorts i Sverige. För att få din rabatt måste bokning ske enligt nedan.

Rabatten för logi gäller inte endast för Sverige, utan också för hotellen i Norge, Danmark, Finland, Island, Polen, Lettland och Litauen. Konferensrabatten gäller dock endast Sverige.

*Rabatten ges på Flex Rate (dagens bästa pris) som ger full flexibilitet att boka, ändra eller avboka din reservation utan debitering enligt avbokningsregler på din bekräftelse.

Bokning

Boka via bestwestern.se eller via telefon: 020 - 792 752. För att få rabatten anger du boknings kod: 01354300.

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.