Elite Hotels

Elite Hotels

Tel: 0771 - 788 789
flexavtal@elite.se

Hotell från norr
till söder

Luleå

Sundsvall

Karlstad

Västerås

Örebro

Stockholm,
5 hotell

Linköping

Norrköping

Jönköping

Växjö,
2 hotell

Göteborg,
2 hotell

Helsingborg,
2 hotell

Malmö,
3 hotell

Nytt hotel i Lund - Klart 2012

Värdshus
Hotel Bishops Arms,

Kiruna

Kristianstad

Köping

Elite Hotels är en prisbelönt hotellkedja med hotell i viktiga svenska städer i Sverige från Luleå i norr till Malmö i söder

Att bo hos oss är mer än att bara bo på hotell, vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till och vill förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd.  Våra hotell är alltid centralt belägna med närhet till lokaltrafik och flygbussar. Våra hotellrestauranger och vår pubkejda The Bishop’s Arms serverar alltid vällagad mat och goda drycker.

Elite Hotels erbjuder Säljarnas medlemmar FlexAvtal ger 10 % eller 20 % rabatt på våra dagspriser varje dag året runt på alla rumskategorier inom Elite Hotels.

Vid varje bokningstillfälle bestämmer du själv vilken rabatt du vill ha, beroende på hur långt i förväg du kan göra din bokning och hur flexibel du vill vara.

Bokning

Du kan boka ditt FlexAvtal på två olika sätt beroende på vilken rabattsats du vill ha och hur flexibel du vill och kan vara.

10 % rabatt: Bokning kan göras fram till ankomstdagen via vår hemsida www.elite.se, eller på telefon hos Elite Hotels Service Center 0771-788 789. Rummet kan avbokas fram till kl 14.00 ankomstdagen. Bokningen garanteras med kreditkort.

20 % rabatt: Bokning kan göras fram till 7 dagar innan ankomstdagen endast via vår hemsida, www.elite.se. Inga avboknings- eller återbetalningsmöjligheter. Betalning sker med kreditkort vid bokningstillfället.

Detta är er unika kod och den ska alltid uppges vid bokning: 4412894

http://www.elite.se väljer du "Boka Rum" och skriver in ovanstående kod i "Erbjudandekod"-fältet.

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.