Hotel Express - bo till halva priset

Som medlem i Säljarnas erbjuds du medlemskap i Hotel Express och upp till 50 procent rabatt på hotell i Sverige och utomlands.

För endast 1 690 kronor per år (exklusive moms) kan du bli medlem i Hotel Express och ta del av en mängd förmånliga erbjudanden som gör ditt resande både billigare och enklare. (Ordinarie pris är 2 190 kronor exklusive moms. Förutom möjligheten att teckna medlemskap får du alltså även 500 kronor rabatt på medlemskapet.)

Hos Hotel Express får du bland annat:

  • Upp till 50 procent rabatt hos cirka 10 000 hotell i Sverige och utomlands.
  • Du som är egenföretagare kan bli företagskund hos OKQ8 och Shell, och få drivmedelsrabatt på 70 respektive 70 öre per liter diesel.
  • Omfattande rabatter på hyrbilar hos Avis världen över.
  • Kostnadsfri bokningsservice gällande konferenser för ditt företag.
  • Som tillval erbjuds du personlig bokningsservice om du vill boka med längre framförhållning och få ännu bekvämare service.

Hotel Express samarbetar med välrenommerade kedjeanslutna hotell som bland andra Best Western, Elite, Clarion, First, Choice, Hilton och Sheraton. Dessutom ingår många bra privatägda hotell.

Välj mellan:

Hotel Express Guld – 1 690 kronor per år exkl. moms (ordinarie pris 2 190 kronor per år exklusive moms). Ger upp till 50 procent rabatt på hotellrum och alla förmåner.*

Hotel Express Plus – 2 790 kronor per år exkl. moms (ordinarie pris 3 290 kronor per år exklusive moms). Ger upp till 50 procent rabatt, alla förmåner och personlig bokningsservice.*

För tecknande av medlemskap, fullständiga förmånsvillkor och hur du nyttjar förmånerna, se http://hotelexpress.se/bli-medlem/.
Ange kampanjkod säljarnas.

För frågor, kontakta 019-166 060 eller info@hotelexpress.se.

*Obs! Erbjudandet gäller enbart medlemmar i Säljarnas och för nya kunder hos Hotel Express.

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.