Sweden Hotels

Sweden Hotels

Sweden Hotels är en rikstäckande kedja av privatägda, tre- och fyrstjärniga medlemshotell. Säljarnas medlemmar har 10 procent rabatt på logi*.

 

Välskötta och trivsamma affärshotell

Sweden Hotels är en rikstäckande hotellkedja i ständig tillväxt. Målsättningen är att vara landets bästa hotellkedja med privatägda och personliga hotell. Sweden Hotels grundades 1977.

Du är alltid varmt välkommen till något av våra unika och personliga hotell! Vår förhoppning är att du ska trivas och vilja besöka oss fler gånger!

Gästklubben är Sweden Hotels kund- och lojalitetsklubb. Som medlem i Gästklubben får du förmåner på hotellen och samlar poäng som du sedan kan utnyttja till valfri hotellövernattning, förmånliga paketerbjudanden eller köp av varor. Läs mer om Gästklubben.

Sweden Hotels ingår i den internationella sammanslutningen Supranational Hotels med över 1 500 hotell i 62 länder och centralbokningskontor som säljer Sweden Hotels i över 60 länder.

Rabatt

Du som är medlem i Säljarnas Riksförbund har 10 procent rabatt på logi. Rabatten gäller alla veckans dagar och i mån av plats på samtliga Sweden Hotels i Sverige. För att få din rabatt måste bokning ske enligt nedan.

*Rabatten ges på best available rate (dagens bästa pris) som ger full flexibilitet att boka, ändra eller avboka din reservation utan debitering enligt avbokningsregler på din bekräftelse.

Bokning

Direktlänk till Sweden Hotels för att välja hotell

För att få din rabatt anger du bokningskod: säljarnas

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.