Itrim

Rabatt på Itrims 28 hälsocenter runt om i Sverige

Anmäl dig till en kostnadsfri informationsträff och motionsintroduktion hos något av Itrims 28 center runtom i Sverige så bjuder de på två veckors gratis provmotion och en fettprocentmätning (värde ca 450 kr).

Väljer du att teckna ett viktminsknings- eller motionsavtal bjuder de på startavgiften (värde ca 495 kr).

Erbjudandet gäller på alla Itrims 28 hälsocenter i Sverige, och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Du måste kunna styrka att du är medlem i Säljarnas. Om du redan är kund hos Itrim kan erbjudandet inte tillämpas retroaktivt.

För att få din rabatt visar du upp ditt kort.

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.