Förtroendevald medlem

ÄR DET NÅGOT DU UNDRAR?

Hör gärna av dig:
info@saljarnas.com
08-617 02 13

De här sidorna är för dig som är förtroendevald medlem i Säljarnas och jobbar med medlemsaktiviteter, event och med att värva medlemmar till din avdelning.

Som ett stöd för dig i ditt arbete hittar du här riktlinjer, idéer, koncept, hjälpreda och sidor där det går att beställa inbjudan och material.

På kansliet hjälper vi gärna till med att skicka ut digitala inbjudningar,  ta emot anmälningar, skicka bekräftelser, påminnelser och utvärdering. Vi lägger upp era aktiviteter i kalendariet på webben och i tidningen Säljaren (när möjlighet finns).

Till alla aktiviteter (förutom årsmöten) hjälper vi även gärna till med att ta emot anmälningar. Det gör att vi enkelt kan följa upp aktiviteterna med utvärderingar och bearbeta gäster som inte redan är medlemmar.

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.