Branschnyheter

Att vara uppdaterad är ett måste i vår bransch. Därför får alla våra medlemmar de senaste branschnyheterna genom tidningen Säljaren. Vi bjuder också in till aktiviteter och ger medlemsrabatt på aktuella säljevent.

Skillnaden mellan en förlorad och vunnen affär kan bero på vem som vet mest. Därför får du som medlem tidningen Säljaren som ger dig all kunskap du behöver om branschen. Tidningen kommer ut 6 gånger per år och är fullspäckad med nyheter, reportage, krönikor och undersökningar. Kort och gott kunskap som gör dig till en vassare säljare. 

Läs Säljaren här!


Du får dessutom medlemsrabatt på aktuella säljevent och inbjudningar till kompetensutvecklande seminarier, så se till att hålla ett öga på vårt kalendarium där du hittar alla Säljarnas aktuella event och aktiviteter.

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.