Ett stort nätverk

Som medlem i Säljarnas får du tillgång till ett stort kontaktnät med aktiva kollegor i branschen. Dra nytta av andras kunskaper och ingångar, så blir du snabbt en vassare säljare!

Hos oss får du medlemsrabatt på aktuella säljevent och inbjudningar till kompetensutvecklande seminarier där du kan knyta många viktiga kontakter.

Se till att hålla ett öga på vårt Kalendarium  där du hittar alla Säljarnas aktuella event och aktiviteter.

Vill du dela med dig av ditt engagemang och dina idéer, rekommenderar vi att du försöker gå med i en av Säljarnas avdelningsstyrelser! Det kommer även att ge dig möjligheter till ett utökat nätverk.

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.