Karriärutveckling

Inhouse

Inhouse.se

Bengt Rubin
08-52 22 33 10

Säljarnas samarbetar med Inhouse för att kunna erbjuda dig som medlem lediga jobb och professionell hjälp i din karriär.

Inhouse är ett rekryterings-, bemannings- och konsultföretag som hjälper företag och organisationer att utveckla sin verksamhet. På Inhouse Försäljning får du hjälp till nästa steg i karriären och du får konkreta verktyg för att utvecklas i din nuvarande roll. Inhouse medarbetare har alla jobbat i branschen och de kan med sitt breda nätverk erbjuda dig spännande karriärmöjligheter eller utvecklande verktyg så att du når din fulla potential som säljare. 

Nu finns Inhouse hos oss för att ge dig stöd och tips!

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.