Säljutbildning

För att kunna erbjuda våra medlemmar säljutbildningar med kvalitet till ett förmånligt pris har vi valt att samarbeta med Mercuri International.

Mercuri grundades på 1960-talet med ett fokus på säljutbildningar som  hjälper kunder att förverkliga sina strategier. 50 år senare är det fortfarande det som driver Mercuri. Med deras internationella forskning och globala närvaro hjälper de företag över hela världen att utveckla ledarskapet, öka affärsmässigheten och stärka sina serviceorganisationer.

Mercuri Internationals effektiva utbildningar är utformade för att förbättra din försäljning. Vare sig det handlar om säljorganisationen eller ledningen så kan Mercuri erbjuda en säljutbildning i världsklass som utmanar, utvecklar och underhåller.

Mercuri International erbjuder dig som medlem i Säljarnas exklusiva utbildningar med 10 procent rabatt.

För frågor eller mer information om Mercuris kurser, kontakta:

Yvonne Skogström
Mejl: yvonne.skogstrom@mercuri.se
Telefon: 08-705 29 12

Besök gärna www.mercuri.se för fler nyheter och nyhetsbrevsprenumeration.

Utbildningar

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.