Försäkringar

Vi har försäkringar som gör livet tryggare för dig som säljare och din familj vid arbetslöshet, sjukdom, olycksfall eller dödsfall.

I turbulenta tider är det naturligt att se som sitt hus. Det gör du smartast genom att trygga din inkomst om du skulle bli av med jobbet.

Vi har även försäkringar som gör livet tryggare för dig som säljare och din familj om du skulle bli sjuk eller råka ut för en olycka samt vid dödsfall. De gäller dygnet runt, oavsett om du är hemma eller på jobbet.

Vi har även ett speciellt företagspaket, så att du som egen företagare ska kunna sova gott om natten när det blåser snålt på arbetsmarknaden.

Våra försäkringar

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.