Bil i tjänsten

Här hittar du de vanligaste frågorna om bil i tjänsten.

Hittar du inte svaret på just din fråga är du välkommen att höra av dig till oss. E-post: info@saljarnas.com. Telefon: 08-617 02 00.

  • Jag använder min tjänstebil privat. Hur mycket ska jag...

    Eftersom du använder företagets bil privat så måste du betala skatt för den förmånen. Förmånsvärdet räknas ut enligt en schablon som grundar sig på nybilspriset, prisbasbeloppet och statslåneräntan. På skatteverkets hemsida kan du räkna ut förmånsvärdet på din bil.

  • Jag använder min egen bil i tjänsten. Vilken...

    Den som använder sin privata bil i tjänsten ska ha milersättning från sin arbetsgivare. Den skattefria milersättningen är idag 18,50 kronor. Många arbetsgivare betalar mer än 18,50 kronor till sina anställda. Med det som är utöver 18,50 betraktas som lön, vilket innebär att arbetsgivaren måste betala sociala avgifter och arbetstagaren får betala skatt.

  • Har jag rätt till mer milersättning om jag måste köra m...

    Det är en avtalsfråga som man får förhandla sig till.

 

Tillbaka till vanliga frågor

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.