Försäkringserbjudanden

Här hittar du de vanligaste frågorna om våra försäkringserbjudanden.

Hittar du inte svaret på just din fråga är du välkommen att höra av dig till oss. E-post: info@saljarnas.com. Telefon: 08-617 02 00.

  • Vilka försäkringar kan jag teckna genom förbundet?

    För att ge trygghet och ekonomiskt skydd vid sjukdom, olycksfall och dödsfall erbjuder vi våra medlemmar och deras familjer flera förmånliga gruppförsäkringar. Försäkringarna gäller dygnet runt oavsett om du är på jobbet eller hemma. Vi erbjuder även försäkringar till medlemmar som är egna företagare och en billig och bra försäkring för resor i tjänsten.

  • Hur anmäler jag en skada?

    Kontakta oss så hjälper vi dig med rätt handlingar. Ring medlemsservice på 08–617 02 00 eller skicka ett mejl: info@saljarnas.com.

 

Tillbaka till vanliga frågor

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.