Om Säljarnas

Här hittar du de vanligaste frågorna om Säljarnas.

Hittar du inte svaret på just din fråga är du välkommen att höra av dig till oss. E-post: info@saljarnas.com. Telefon: 08-617 02 00.

 • Vilka är Säljarnas?

  Säljarnas är ett partipolitiskt oberoende yrkesförbund med fackliga rättigheter för dem som jobbar med försäljning och marknadsföring, oavsett bransch. Säljarnas tillhör inte TCO, Saco eller någon annan huvudorganisation.

  Säljarnas är specialister på de villkor och avtal som gäller just säljare och marknadsförare. Vi kan därför snabbt sätta oss in i din arbetssituation och ge dig det stöd och den trygghet du behöver. Säljarnas har också många medlemmar som är egna företagare.

 • Är Säljarnas ett fackförbund?

  Ja, Säljarnas är ett fackförbund. Men vi är partipolitiskt oberoende och tillhör inte någon centralorganisation. Eftersom vi bara vänder oss till säljare och marknadsförare fungerar vi också som ett yrkesförbund.

 • Vilka frågor driver förbundet?

  Säljarnas främsta mål är att flytta fram säljarnas och marknadsförarnas positioner i samhället. Vi jobbar för att förbättra säljares och marknadsförares arbetsvillkor och arbetsmiljö. Vi arbetar också för att främja jämställdhet. Många av våra medlemmar kör bil i tjänsten, därför är även trafik- och tjänstebilsfrågor viktiga för oss.

 • Hur gör jag om jag vill engagera mig aktivt i förbundet?

  Som medlem i Säjarnas tillhör du en av våra 10 lokala avdelningar. För att engagera dig i förbundet tar du kontakt med din avdelningsstyrelse.

  Lokala avdelningar

 

Tillbaka till vanliga frågor

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.