Lön och avtal

Här hittar du de vanligaste frågorna om lön och avtal.

Hittar du inte svaret på just din fråga är du välkommen att höra av dig till oss. E-post: info@saljarnas.com. Telefon: 08-617 02 00.

  • Hur tar jag del av Säljarnas lönestatistik?

    Säljarnas tar fram egen lönestatistik baserad på våra medlemsundersökningar. På vår hemsida hittar du lönestatistik för säljare uppdelad på olika befattningar. Som inloggad medlem får du även tillgång till statistik uppdelad på olika åldrar, olika typer av försäljning och utifrån geografi.

  • Vad ska jag tänka på innan jag skriver på ett...

    Se till att få alla villkor i din anställning skriftligt reglerade. På så sätt kan många tvister undvikas. Säljare har ofta komplicerade avtal med bland annat invecklade provisionslönesystem.

    Se upp för konkurrensklausuler som begränsar din möjlighet att jobba med konkurrerade verksamhet efter anställningens slut.

    Det finns många fallgropar i ett anställningsavtal. Om du är medlem i Säljarnas kan du be våra jurister granska ditt avtal innan du skriver på. Vi har också bra standardavtal och olika checklistor som du kan ha stor nytta av.

 

Tillbaka till vanliga frågor

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.