Medlemskapet

Här hittar du de vanligaste frågorna om medlemskapet.

Hittar du inte svaret på just din fråga är du välkommen att höra av dig till oss. E-post: info@saljarnas.se. Telefon: 08-617 02 00.

 • Vem kan bli medlem?

  Säljarnas vänder sig till alla som arbetar med försäljning eller marknadsföring – som anställd, egenföretagare eller agent.

 • Jag är student. Kan jag bli medlem?

  Studerar du inom ämnesområdet försäljning eller marknadsföring kan du bli medlem redan under studietiden. Du får då information som du har nytta av på vägen till ett jobb. Som student betalar du ingenting under din studietid.

 • Jag är arbetslös. Kan jag bli medlem?

  Nej, för att bli medlem i Säljarnas behöver du vara yrkesverksam inom försäljning eller marknadsföring.

 • Vad ingår i medlemskapet?

 • Hur blir jag medlem?

  Du kan ansöka om medlemskap här.

  Du kan också kontakta vår medlemsservice på telefon 08-617 02 00. Medlemsservice har öppet klockan 9.00–16.30. Lunch stängt 11.30–12.30.

 • Vad kostar det att vara medlem?

  Ett medlemskap i Säljarnas kostar 230 kronor per månad. Om du som redan är medlem blir arbetslös, sjukskriven, föräldraledig på heltid kan du ansöka om reducerad medlemsavgift. Du betalar då halva avgiften. Om du börjar studera inom sälj och marknadsföring kan du ändra ditt medlemsskap till studerandemedlem.

  Har du frågor, kontakta oss

 • Vad innebär egen jurist?

  Vår juristavdelning ger dig som är medlem kostnadsfri rådgivning om frågor som rör din lön och dina arbetsvillkor, oavsett om du är anställd eller egenföretagare. Du kan till exempel få hjälp med att tolka avtal eller förhandla med din arbetsgivare/uppdragsgivare. Du kan även få skatterådgivning och råd av advokater som är specialiserade på trafikjuridik.

  Juristjouren har öppet dagligen 9.00–16.00. Lunchstängt 11.30–12.30. Telefon 08-617 02 00.

  Som medlem får du kostnadsfritt:

  • Juridisk rådgivning via medlemssidorna på hemsidan.
  • Juridisk rådgivning på telefon.
  • Juridisk förhandlingshjälp. Vi hjälper dig att förhandla med din arbetsgivare eller uppdragsgivare vid till exempel en uppsägning, om din lön eller när ni är oense.
  • Rättshjälp. När en konflikt mellan dig och din arbetsgivare eller uppdragsgivare inte går att lösa med förhandling hjälper vi dig att driva ditt ärende i domstol.
  • Tillgång till avtalsmallar och juridiska informationsblad på vår hemsida.
 • Hur betalar jag?

  Vi har samlat all information om hur du betalar din medlemsavgift på en egen sida, följ länken nedan.

  Betala avgift

 • Jag är medlem i ett annat förbund. Hur byter jag?

  Börja med att begära utträde från ditt nuvarande förbund och ta reda på vilket utträdesdatum som gäller. Ansök sedan om medlemskap hos Säljarnas.

 • Hur loggar jag in på hemsidan?

  När du loggar in som medlem på hemsidan får du tillgång till ännu mer information, alla våra förmåner, rabatter och erbjudanden. För att logga in på hemsidan behöver du ditt medlemsnummer och ett lösenord. Lösenordet skickas till den e-postadress du angav när du blev medlem.

  Logga in

 

Tillbaka till vanliga frågor

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.