Det är enkelt att byta till Säljarnas

Det är enkelt att byta till Säljarnas. Är du medlem i ett annat fackförbund bjuder vi på medlemsavgiften under uppsägningstiden.

Så här går det till

Anmäl dig som medlem i Säljarnas. Direkt här på webben eller på telefon 08-617 02 00

Kontakta ditt gamla förbund och begär utträde. Ta reda på vilket slutdatum som gäller. 

Medela oss ditt slutdatum. Under uppsägningstid hos ditt tidigare förbund, bjuder vi på medlemsavgiften i Säljarnas, dock högst i  tre månader. 

Säljarnas A-kassa

Säljarnas a-kassa är en självständig organisation fristående från yrkesförbundet Säljarnas. Som medlem i Säljarnas kan du välja att vara med i vilken a-kassa du vill.

För information om Säljarnas a-kassa, och vilka övergångsregler som gäller om du vill byta a-kassa, besök www.saljarnas-akassa.se, eller kontakta Säljarnas a-kassa på telefon, 08-617 02 60.

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.