Varför bli medlem?

Vi vet hur din vardag som säljare ser ut. Dagligen ställs du inför nya utmaningar. Det ger dig stora möjligheter, men ibland även svårigheter. Därför finns Säljarnas.

Vi är specialister på de villkor och avtal som gäller för just dig. När du vill ha råd eller hjälp kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation och ge dig det stöd och den trygghet du behöver. Vi kan erbjuda förmånliga försäkringar, banktjänster, juridisk hjälp, yrkesrelaterad information och nyheter, karriärutveckling, utbildningar kompetensutveckling samt ett stort nätverk.

 Välkommen till Säljarnas!

Som medlem i Säljarnas får du tre starka paket

Karriärpaketet

Trygghetspaketet

Förmånspaketet


Bli medlem direkt

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.