Säljarnas frukostseminarier, hösten 2016

Under hösten 2016 kommer vi på Säljarnas att hålla i frukostseminarier i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Östersund.

Vi på Säljarnas håller regelbundet frukostseminarier med föreläsningar som är aktuella för dig som är säljare.

Frukostseminarierna kostar, om inget annat anges, 295 kronor att delta på. Är du medlem i Säljarnas har du och en gäst 100% rabatt på priset, och går kostnadsfritt på eventet.

LinkedIn som säljverktyg

Under fyra datum i augusti bjuder vi på Säljarnas in alla våra medlemmar till ett frukostseminarium med LinkedIn-experten Olle Leckne. Seminarierna kommer att hållas i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall och kommer att fokusera på LinkedIn som säljverktyg.

Läs mer och anmäl dig här

Ditt varumärke som säljverktyg

I september och oktober bjuder Säljarnas in till fyra frukostseminarier på temat ”Ditt varumärke som säljverktyg”, tillsammans med varumärkesexperten Anna-Karin Lingham. Seminarierna erbjuds i Göteborg, Malmö, Östersund och Stockholm.

Läs mer och anmäl dig här

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.