LinkedIn som säljverktyg

Om att sälja mer genom att lära sig använda det sociala nätverket

Under fyra datum i augusti bjuder vi på Säljarnas in alla våra medlemmar till ett frukostseminarium med LinkedIn-experten Olle Leckne. Seminarierna kommer att hållas i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall och kommer att fokusera på LinkedIn som säljverktyg.

Olle Leckne arbetar som säljare och har använt LinkedIn som ett verktyg att hitta nya kunder i mer än 12 år. Han är också grundare till utbildningsföretaget LinkedInexpert som utbildat hundratals i Social selling och LinkedIn för affärer. Hans föreläsning kommer att fokusera på att sälja mer genom att lära sig använda det sociala nätverket. Det blir ett seminarium om hur förutsättningarna för sälj och marknadsföring har förändrats och vilka möjligheter och utmaningar det innebär.

Tid och plats

Säljarnas frukostseminarium med Olle Leckne erbjuds i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Frukostseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet. Datumen är:

  • Malmö, Clarion Collection Hotel Temperance (Engelbrektsgatan 16) – tisdag 23 augusti 2016
  • Göteborg, Quality Hotel Panorama (Eklandagatan 51-53) – onsdag 24 augusti 2016
  • Stockholm, Clarion Hotel Amaranten (Kungsholmsgatan 31) – tisdag 30 augusti 2016 - FULLSATT - Vill du ställa dig i kölistan? Skicka ett e-post till info@saljarnas.se
  • Sundsvall, Quality Hotel Sundsvall (Esplanaden 29) – onsdag 31 augusti 2016

Program:
Frukost: 07.30
Föreläsning: 08.00
Slut: 09.15

Anmälan är nu stängd


Du som är medlem i Säljarnas Riksförbund går tillsammans med en vän utan kostnad på detta evenemang. Är du inte medlem eller följer med som gäst till en medlem kostar det 295 kronor att delta. Vi tillämpar en 100 kronors no-show avgift för avanmälningar senare än dagen innan eventet. Sista anmälningsdag är söndagen 21 augusti.

 

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.