Ditt varumärke som säljverktyg

I september och oktober bjuder Säljarnas in till fyra frukostseminarier på temat ”Ditt varumärke som säljverktyg”, tillsammans med varumärkesexperten Anna-Karin Lingham. Seminarierna erbjuds i Göteborg, Malmö, Östersund och Stockholm.

Anna-Karin Lingham är varumärkesexpert, talare och inspiratör med lång erfarenhet av ledande roller inom stora företag. Under sin föreläsning kommer Anna-Karin att fokusera på det faktum att ju tydligare och mer trovärdig bild omgivningen får av dig, desto större är sannolikheten att du skapar goda resultat på din väg framåt. Hon delar också med sig utav verktyg och insikter som hjälper dig som säljare på din egen varumärkesresa.

Allt du gör, säger och utstrålar har betydelse för hur du uppfattas och vilka säljresultat du får. Det handlar inte bara om ytan – utseendet, bilen, prylarna. Du behöver först och främst bli medveten om dina egna mål och värderingar. Då kan du stärka ditt personliga varumärke inifrån och ut.

Tid och plats

Säljarnas frukostseminarium med Anna-Karin Lingham erbjuds i Göteborg, Malmö, Östersund och Stockholm och riktar sig till dig som jobbar med försäljning. Frukostseminariet kostar 295 kronor att gå på. Men är du medlem i Säljarnas Riksförbund har du och en vän 100% rabatt, och går utan kostnad på seminariet. Datumen är:

  • Göteborg, Quality Hotel Panorama (Eklandagatan 51-53) – onsdag 21 september 2016
  • Malmö, Clarion Collection Hotel Temperance (Engelbrektsgatan 16) – torsdag 22 september 2016
  • Östersund, Clarion Hotel Grand (Prästgatan 16) – tisdag 4 oktober 2016
  • Stockholm, Clarion Hotel Amaranten (Kungsholmsgatan 31) – onsdag 5 oktober 2016

Program:
Frukost: 07.30
Föreläsning: 08.00
Slut: 09.15

Anmälan

Är du medlem i Säljarnas – anmäl dig och en gäst här

Är du inte medlem i Säljarnas – anmäl dig här

 

Du som är medlem i Säljarnas Riksförbund går tillsammans med en vän utan kostnad på detta evenemang. Är du inte medlem eller följer med som gäst till en medlem kostar det 295 kronor att delta. Vi tillämpar en 100 kronors no-show avgift för avanmälningar senare än dagen innan eventet. Sista anmälningsdag är söndagen 18 september.

Bredda ditt nätverk!

Få nya kontakter inom sälj och marknadsföring med hjälp av Säljarnas på LinkedIn.

Öppettider

Vardagar: 09.00-15.30
Lunchstängt: 11.30-12.30
Telefon: 08-617 02 00

Värva en ny medlem till Säljarnas - få tre avgiftsfria månader

Vi säljare vet hur det är att jobba med provision. För varje produkt eller tjänst vi säljer får vi en liten del av kakan. Så tycker vi att det ska fungera, även när det kommer till medlemsvärvning.

Därför bjuder vi dig på tre avgiftsfria månader för varje ny medlem du värvar!

Läs mer om hur det går till här.

Vår tidning Säljaren

Sälj vs marknad -
dags att göra upp

Mäklar-vd vill ha
vassare säljare

Du har 300 000 kollegor

Har du ny mejladress?

Hej medlem! Vi behöver din mejladress för att du ska få viktiga nyheter, villkor och erbjudanden från oss. Mejla till info@saljarnas.se och ange ditt personnummer, så uppdaterar vi din mejladress. Tack för din hjälp!

Yrkesförbundet Säljarnas

Vi vänder oss uteslutande till dig som jobbar med marknadsföring och försäljning, och är något så ovanligt som ett fackförbund som lägger huvudfokus på individen. Vi är alltså mindre intresserade av att som grupp söka konfrontation med en motpart, utan satsar mer på att aktivt hjälpa och utveckla dig i ditt jobb.